Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g di mandorle pelate
- 30 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio mondati
- 450 g di champignon a fette
- 750 g di tortellini pronti
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 50 g di vino bianco secco
- 200 g di panna
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4066 kJ / 972 kcal
- Białko
- 33.4 g
- Węglowodany
- 97.7 g
- Tłuszcz
- 52.4 g
- Błonnik
- 5.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Farfalle al salmone e pinoli
20 min
Pasta tonno e olive
35min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30min
Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga
50min
Penne risottate funghi e speck
40min
Spaghetti risottati aglio, olio, peperoncino e pangrattato aromatizzato
40min
Spaghetti al tonno
40min
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
35min
Penne risottate ai cuori di carciofo, prosciutto e ricotta
45min
Pasta con pesto di nocciole e basilico (1 porzione)
30min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35min
Penne tonno, pinoli e limone
30min