![Tortellini ai funghi e frutta secca Tortellini ai funghi e frutta secca](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/98996_0-431-1417-1417.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g di mandorle pelate
- 30 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio mondati
- 450 g di champignon a fette
- 750 g di tortellini pronti
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 50 g di vino bianco secco
- 200 g di panna
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4066 kJ / 972 kcal
- Białko
- 33.4 g
- Węglowodany
- 97.7 g
- Tłuszcz
- 52.4 g
- Błonnik
- 5.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Trofie pesto e champignon
30 min
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Penne risottate funghi e speck
40 min
Farfalle integrali con salsa al salmone e mix di pepi
1 godz.
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35min
Mezze maniche affumicate
25min
Farfalle pesto e gamberi
20min
Farfalle al salmone e pinoli
20min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35min