
Urządzenia i Akcesoria
Pasta alla bagossa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
-
di formaggio Bagoss a pezzi (2-3 cm)150 g
-
di cipolla a pezzi100 g
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di salsiccia di maiale fresca, sgranata200 g
-
di passata di pomodoro400 g
-
di acqua1200 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di pasta secca corta tipo penne rigate320 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
730 kcal /
3056.4 kJ
Białko
29.5 g
Tłuszcz
37.3 g
Węglowodany
60.8 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
14.2 g
Sód
623.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

L'Italia da gustare
70 Przepisów
Włochy
Włochy