Pasta alla bagossa

Pasta alla bagossa

4.6 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • di formaggio Bagoss a pezzi (2-3 cm)
    150 g
    150 g di formaggio, tipo Bitto a pezzi (2-3 cm)
  • di cipolla a pezzi
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di salsiccia di maiale fresca, sgranata
    200 g
  • di passata di pomodoro
    400 g
    400 g di polpa di pomodoro
  • di acqua
    1200 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pasta secca corta tipo penne rigate
    320 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 730 kcal / 3056.4 kJ
Białko 29.5 g
Tłuszcz 37.3 g
Węglowodany 60.8 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 14.2 g
Sód 623.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...