Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga

Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga

3.3 13 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • spicchio di aglio
    1
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
    1 rametto
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di funghi champignon puliti e a fette
    150 g
  • di peperone rosso pulito e a listarelle
    100 g
  • di pesce spada a cubetti
    200 g
  • di vino bianco
    30 g
  • di gamberi crudi sgusciati e puliti
    200 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di zafferano in polvere
    1 bustina
  • di spaghetti
    350 g
  • di bottarga
    1 cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 499 kcal / 2088 kJ
Białko 29.6 g
Tłuszcz 12.8 g
Węglowodany 66.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...