Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di cipolla a pezzi
- 150 g di vino rosso
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di salsiccia senza pelle, sgranata
- 300 g di acqua
- 160 g di spaghetti
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2476.9 kJ / 592 kcal
- Białko
- 15.6 g
- Węglowodany
- 29.5 g
- Tłuszcz
- 39.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.7 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 738 mg
Alternatywne przepisy
Fusilli risottati tonno e capperi
30min
Pasta tonno e olive
35min
Spaghetti pomodoro e speck
35min
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30min
Pasta risottata con cipolle caramellate e patate
50min
Penne risottate alla vodka
35min
Spaghetti risottati alla carrettiera
30min
Rigatoni alla toranese
20min
Pasta alla bagossa
50min
Penne tonno, pinoli e limone
30min