Timballo di anelletti al forno

Timballo di anelletti al forno

4.7 66 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 porzioni

Składniki

  • di melanzane violette rotonde a fette (7-8 mm)
    250 g
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di Provolone dolce a pezzi (2-3 cm)
    120 g
  • di cipolla in quarti
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di passata di pomodoro
    500 g
  • di zucchero
    1 pizzico
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di pasta secca tipo anelletti
    350 g
  • di pangrattato
    30 g
  • uova sode, sgusciate e affettate (vedere consigli)
    4

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 489 kcal / 2046 kJ
Białko 23.5 g
Tłuszcz 23.2 g
Węglowodany 49.8 g
Błonnik 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...