
Urządzenia i Akcesoria
Pipette primaverili
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
-
di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate1 mazzetto
-
spicchio di aglio½
-
di scalogno30 g
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
cuori di carciofo puliti e a fette2
-
di piselli freschi sgranati150 g
-
di fave fresche sgranate150 g
-
di acqua calda700 g
-
di dado per brodo vegetale1 cucchiaino
-
di pasta secca corta, tipo pipette280 g
-
di sale1 pizzico
-
di pepe nero macinato1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
281 kcal /
1176 kJ
Białko
13.8 g
Tłuszcz
1.5 g
Węglowodany
56.6 g
Błonnik
10.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Le fave
5 Przepisów
Włochy
Włochy