Côtes de veau à la provençale
TM6 TM5

Côtes de veau à la provençale

3.6 (5 ocen)

Składniki

  • 70 g de gruyère coupé en morceaux
  • 1 gousse d'ail
  • 400 g de courgettes coupées en dés
  • 400 g de tomates coupées en dés
  • 200 g d'olives dénoyautées
  • 30 g d'huile
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 10 g de beurre
  • 4 côtes de veau
  • 50 g de mie de pain coupée en petits dés

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1852 kJ / 442.7 kcal
Białko
27.8 g
Węglowodany
16.5 g
Tłuszcz
30.1 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Błonnik
4.3 g
Sód
734 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy