Côtes de veau à la provençale

Côtes de veau à la provençale

4.0 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 70 g de gruyère coupé en morceaux
  • 1 gousse d'ail
  • 400 g de courgettes coupées en dés
  • 400 g de tomates coupées en dés
  • 200 g d'olives dénoyautées
  • 30 g d'huile
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 10 g de beurre
  • 4 côtes de veau
  • 50 g de mie de pain coupée en petits dés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 442.7 kcal / 1852 kJ
Białko 27.8 g
Tłuszcz 30.1 g
Węglowodany 16.5 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 10.2 g
Sód 734 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...