Roulés de poireau farcis au poulet

Roulés de poireau farcis au poulet

4.2 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 40 g de noix décortiquées
  • 1 branche de thym frais effeuillée
    1 pincée de thym déshydraté
  • 9 pincées de poivre moulu
  • 110 g de poireau coupé en morceaux
  • 50 g de bacon
    50 g de tomates séchées
  • 40 g d'huile d'olive
  • 8 feuilles vertes de poireau (8-10 cm de long)
  • 8 filets de poulet, avec ou sans peau (environ 500 g), aplatis sur une épaisseur de 2-3 mm
  • 8 pincées de sel
  • 1 c. à soupe de sauce de soja
  • 500 g d'eau

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 433.8 kcal / 1814.8 kJ
Białko 30.5 g
Tłuszcz 28.8 g
Węglowodany 15.8 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Sód 639 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...