Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'oignons doux, en quartiers
- 30 g d'huile d'olive
-
200
g de pommes à cuire, en morceaux
lub 200 g de pommes Golden, en morceaux - 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 4 filets de saumon frais, parés et désarêtés (environ 150 g chacun), assaisonnés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1784 kJ / 427 kcal
- Białko
- 26.79 g
- Węglowodany
- 10.67 g
- Tłuszcz
- 30.77 g
- Błonnik
- 1.46 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55min
Jambalaya de poulet
40min
Saumon poêlé sauce tomates cerise et épinards
35min
Fricassée de poulet
55min
Saumon aux tomates séchées
30min
Côtes de veau à la provençale
30min
Gratin de ravioli
1h 40min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55min
Cabillaud à la moutarde, riz et sauce tomate
25 phút
Tagliatelle à la saucisse, fenouil et parmesan
50 min
Crumble de pommes et St Jacques snackées
45 min
Gratin de pâtes au thon
35min