Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de carotte
- 60 g d'oignon
- 10 g de gingembre frais
- 25 g d'huile
- 700 g de rôti de porc, dans le filet
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 500 g d'eau
- 2 poires, épluchées et coupées en deux dans la longueur
- 10 g de beurre
- 10 g de moutarde
- 30 g de crème liquide 35% m.g.
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1720.8 kJ / 413 kcal
- Białko
- 40.5 g
- Węglowodany
- 7.8 g
- Tłuszcz
- 24.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.5 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 410.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poulet façon bourguignon
35min
Filet mignon et pommes de terre au thym
40min
Jambalaya de poulet
40min
Boulettes de porc, courgettes et sauce au yaourt
40min
Paupiettes de veau aux petits légumes
1 Std.
Filet de porc sauce au fenouil, haricots verts et purée de panais
1 Std.
Rouelle de veau aux carottes
50min
Bœuf thaï et purée de patates douces
45min
Ragoût de dinde à l'ail
40min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1 Std. 10 Min
Sauté de porc sauce cacahuète
45min
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1 godz. 5 min