Mille-feuille de tomate et mozzarella

Mille-feuille de tomate et mozzarella

4.7 41 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
6 portions

Składniki

  • 500 g de tomates coupées en quatre
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 20 g de roquette et un peu pour la finition
  • 20 g de pignons de pin et un peu pour la finition
  • 1 gousse d'ail
  • 20 g d'huile d'olive
  • 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
  • 250 g de mozzarella de bufflonne coupée en fines rondelles

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 236.5 kcal / 983.3 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 5.3 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 51.3 g
Sód 233.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...