Rouelle de veau aux carottes

Rouelle de veau aux carottes

4.6 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 30 g d'huile
  • 10 g de beurre
  • 700 g de rouelle de veau coupée en morceaux
  • 2 gousses d'ail
  • 5 brins de persil frais
  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 600 g de carottes
  • 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
  • 400 g d'eau
  • 150 g de vin blanc

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 446.9 kcal / 1870 kJ
Białko 36.7 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 19 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 7.7 g
Sód 903.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...