Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'huile
- 10 g de beurre
- 700 g de rouelle de veau, coupée en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 5 brins de persil frais
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 600 g de carottes
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 400 g d'eau
- 150 g de vin blanc
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1870 kJ / 446.9 kcal
- Białko
- 36.7 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.7 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 903.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55 dk
Jambalaya de poulet
40 dk
Cuisse de lapin, carottes et pruneaux
3sa
Lotte à la provençale
50 dk
Blanquette de veau et ses petits légumes
1sa
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2 Std. 20 Min
Couronne de l'Avent
1sa
Ragoût de poulet colombien
2 Std. 20 Min
Poulet cacciatore et pâtes
55 dk
Ragoût de dinde à l'ail
40 dk
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45 Min
Filet mignon à la provençale
55 dk