Courge butternut gratinée farcie au poulet

Courge butternut gratinée farcie au poulet

3.1 13 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • 120 g de riz rouge
  • 1 courge butternut
  • 150 g d'emmental en morceaux
  • ½ cube de bouillon
  • 270 g d'eau
  • 2 échalotes
  • 100 g d'épinards frais et 4 poignées pour servir
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe rase de mélange d'épices
  • 160 g de poulet en petits dés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 481.3 kcal / 2013.8 kJ
Białko 22.3 g
Tłuszcz 23.6 g
Węglowodany 46.7 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 9.4 g
Sód 86.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...