Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de riz rouge
- 1 courge butternut
- 150 g d'emmental, en morceaux
- ½ cube de bouillon
- 270 g d'eau
- 2 échalotes
- 100 g d'épinards frais, et 4 poignées pour servir
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe rase de mélange d'épices
- 160 g de poulet, en petits dés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2013.8 kJ / 481.3 kcal
- Białko
- 22.3 g
- Węglowodany
- 46.7 g
- Tłuszcz
- 23.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.4 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 86.1 mg
Alternatywne przepisy
Polenta aux crevettes de l'Etat de Géorgie
40min
Boulettes de lieu, coco et légumes verts
55min
Poulet chasseur revisité
2h 15min
Croquettes patate douce-jambon
3h
Salade de petits pois au jambon et aux œufs - Poulet aux légumes et sauce moutarde
45min
Poivrons farcis sans gluten
25min
Tajine de poissons au curry
45min
Chili Con Carne
30min
Curry de poulet et riz
40min
Cabillaud au chorizo
35min
Pommes de terre farcies façon raclette
35min
Crumble de légumes au parmesan
1h