
Urządzenia i Akcesoria
Soufflé épinards-jambon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
160 g de gruyère coupé en morceaux
-
300 g d'épinards surgelés
-
30 g de fécule de pomme de terre
-
2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
-
80 g de jaune d'œuf
-
3 pincées de sel
-
2 pincées de poivre 5 baies
-
120 g de blanc d'œuf
-
2 tranches de jambon serrano
-
6 tomates cerise
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
211.3 kcal /
880.3 kJ
Białko
14.7 g
Tłuszcz
13.8 g
Węglowodany
6.7 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Sód
717.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Les boules
7 Przepisów
Francja
Francja