Soufflé épinards-jambon
TM6 TM5

Soufflé épinards-jambon

4.6 (21 ocen)

Składniki

  • 160 g de gruyère, coupé en morceaux
  • 300 g d'épinards surgelés
  • 30 g de fécule de pomme de terre
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 80 g de jaune d'œuf
  • 3 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre 5 baies
  • 120 g de blanc d'œuf
  • 2 tranches de jambon serrano
  • 6 tomates cerise

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
880.3 kJ / 211.3 kcal
Białko
14.7 g
Węglowodany
6.7 g
Tłuszcz
13.8 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Błonnik
1.7 g
Sód
717.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy