Lotte crémeuse au safran

Lotte crémeuse au safran

4.2 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
4 portions

Składniki

La veille ou minimum 3 heures avant
  • 1 pistil de safran
  • 200 g de crème épaisse, 5-15% m.g.
Le jour même
  • 400 g d'eau
  • 400 g de poireaux coupés en tronçons (2 cm)
  • 600 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 421 mg
Białko 30.3 g
Kalorie 996 kJ / 237.5 kcal
Tłuszcz 8.8 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Węglowodany 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...