Lotte crémeuse au safran
TM6 TM5

Lotte crémeuse au safran

4.3 (12 ocen)

Składniki

La veille ou minimum 3 heures avant

  • 1 pistil de safran
  • 200 g de crème épaisse, 5-15% m.g.

Le jour même

  • 400 g d'eau
  • 400 g de poireaux, coupés en tronçons (2 cm)
  • 600 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
996 kJ / 237.5 kcal
Białko
30.3 g
Węglowodany
5.3 g
Tłuszcz
8.8 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Błonnik
3 g
Sód
421 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy