Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 pincées de sel
- 10 pincées de poivre moulu
- 6 filets de bar
- 600 g de champignons de Paris frais
- 500 g de poireaux, coupés en tronçons
- 50 g d'échalotes
- 100 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- 30 g de farine de blé
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe de fumet de poisson
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1472.1 kJ / 351.8 kcal
- Białko
- 29.6 g
- Węglowodany
- 21.9 g
- Tłuszcz
- 15.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.4 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 378.3 mg
Alternatywne przepisy
Cuisse de lapin, carottes et pruneaux
3h
Mijoté de lapin et purée de patate douce
1 Std. 5 Min
Lentilles du Puy au saumon, sauce au bleu
1sa
Papillote de cabillaud aux agrumes et quinoa
Brak ocen
Lotte crémeuse au safran
3h 35min
Lasagne de blanquette
2 godz. 40 min
Rouelle de veau aux carottes
50 dk
Cabillaud à la sauce tomate
30 Min
Thon au beurre de basilic, riz et tomates
35 dk
Feuilleté aux saint-jacques et cabillaud
1 godz. 45 min
Cocotte de lotte au curry et légumes
1sa
Saumon sauce hollandaise, riz et asperges
45 dk