Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de pâte feuilletée maison
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 45 g d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- 1 gousse d'ail
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 8 filets de rouget, avec la peau
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1229.1 kJ / 295.9 kcal
- Białko
- 11.8 g
- Węglowodany
- 11.4 g
- Tłuszcz
- 22.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 455.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto à l'encre de seiche
1 Std.
Escalopes de bar et mousseline d'artichaut
1 Std. 30 Min
Tarte aux asperges et chèvre frais
1 Std. 20 Min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2h
Pressé de raie
14h
Pissaladière
2h 10min
Petits flans aux asperges
55 min
Tajine de crevettes, moules et noix de saint-jacques
1 godz. 5 min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55 min
Gaspacho
2 Std. 25 Min
Tatin de poivron et tapenade
1 godz. 5 min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min