Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de pâte feuilletée maison
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 45 g d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- 1 gousse d'ail
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 8 filets de rouget, avec la peau
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1229.1 kJ / 295.9 kcal
- Białko
- 11.8 g
- Węglowodany
- 11.4 g
- Tłuszcz
- 22.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 455.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Minichoux farcis au veau, parmesan et noisettes
1h 30min
Œufs mollets aux épinards gratinés à la crème de cheddar
55min
Fiadone au citron
50min
Feuilletés d'escargots aux pleurotes
2h 45min
Poêlée de crosnes aux shitakés, magret au poivre
1h
Raie aux câpres
45min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2 godz. 35 min
Tartare de bar
10min
Tajine de crevettes, moules et noix de saint-jacques
1h 5min
Rouille
10min
Fenouil à la parmesane
1h 25min
Brandade de morue et persillade
50min