Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 8 brins de ciboulette fraîche
- 3 oranges non traitées
- 2 citrons verts non traités
- 3 c. à soupe d'huile de noisette
- 12 noix de saint-jacques fraîches, parées par le poissonnier
- fleur de sel
- poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 473 kJ / 109 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 6 g
Alternatywne przepisy
Verrines au tartare de saumon, moutarde douce et agrumes
40 Min
Salade de crabe aux fruits de la Passion
35min
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2h 20min
Carpaccio de bœuf, pesto de roquette, pecorino et caviar d'aubergines
3h 20min
Tartare de daurade à la thaïe
1h 15min
Eton mess (Dessert meringué à l'ananas)
25 min
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20 min
Carpaccio de saint-jacques
45 min
Pannacotta au chou-fleur et truite fumée
5h
Crème d'avocat coco et citron vert
20 min
Papillotes de pavés de turbot aux agrumes
45 min
Ceviche de dorade
10 min