
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g d'eau
- 240 g de courges d'hiver détaillées en cubes
- 400 g de chou frisé taillé en lanières
- 40 g d'échalotes coupées en deux
- 2 c. à soupe de feuilles d'estragon frais
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
- 4 filets d'églefin (600 g env.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 237.8 kcal / 996.5 kJ
- Białko
- 29.8 g
- Tłuszcz
- 9.8 g
- Węglowodany
- 6 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Sód
- 328.5 mg