
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 700 g de paleron de bœuf coupé en morceaux
- beurre pour la poêle
- 15 g de sucre de canne
- 2 carottes coupées en dés
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 800 g de bière brune
- 2 tranches de pain d'épices
- 2 c. à soupe de moutarde
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 411.8 kcal / 1722.2 kJ
- Białko
- 40.5 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Węglowodany
- 16.2 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Sód
- 500.3 mg