Urządzenia i Akcesoria
Rose Harissa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
530 g
Składniki
-
dried chillies mixed (see Tips)80 g
-
boiling water to soak500 g
-
coriander seeds2 tbsp
-
cumin seeds2 tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
ground paprika2 tsp
-
garlic cloves5
-
olive oil100 g
-
tomato paste20 g
-
fresh tomatoes diced180 g
-
rose petals dried1 tbsp
-
sugar2 tsp
-
sea salt1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
apple cider vinegar60 g
-
rose water10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 530 g
Sód
1991.8 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
5529 kJ /
1321.5 kcal
Tłuszcz
117.1 g
Błonnik
31.8 g
Tłuszcz nasycony
16.7 g
Węglowodany
80.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Little citrus puddings (Diabetes)
24 godz. 30 min
JJ's curry powder
30 min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 godz. 45 min
Caramelised sherry vinaigrette
25 min
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27 godz. 20 min
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2 godz. 30 min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4 godz.
Mozambican chicken curry
35 min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 godz. 55 min
Pears in orange syrup
45 min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 min