Urządzenia i Akcesoria
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
Soufflés
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
panko breadcrumbs10 g
-
hazelnuts, without skin toasted15 g
-
unsalted butter60 g
-
plain flour90 g
-
milk340 g
-
eggs room temperature and separated4
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
wholegrain mustard20 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)20 g
-
goats cheese50 g
-
grated nutmeg1 pinch
-
salt to taste
-
freshly ground pepper to taste
Asparagus sauce
-
unsalted butter30 g
-
eschalot cut into pieces1
-
leek cut into pieces80 g
-
water250 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
asparagus stalks only, trimmed and cut into pieces2 bunches
-
iced water for cooling
-
pouring (whipping) cream200 g
-
fresh baby spinach (see Tips)20 g
-
hazelnuts, without skin toasted and roughly chopped, to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
560.9 mg
Białko
16.4 g
Kalorie
2110.4 kJ /
502.5 kcal
Tłuszcz
40.4 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
22.6 g
Węglowodany
18.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tarte tatin
2 godz.
Pâtè with Riesling
3 godz.
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 godz. 10 min
White bean purée and anchovy on crostini
45 min
Lemon Caper Aioli
10 min
Bistro Mayonnaise
5 min
Tartare sauce
10 min
Caesar salad dressing
10 min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 godz. 35 min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 godz. 10 min
Scallops with pea purée
25 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min