Urządzenia i Akcesoria
Carrot top pesto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
490 g
Składniki
-
baby carrot tops only (approx. 30 g)1 bunch
-
water to soak
-
pepitas80 g
-
almonds or nuts of choice100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra to cover150 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
lemon juice only, to taste½
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 490 g
Sód
1124.1 mg
Białko
75.2 g
Kalorie
11269.4 kJ /
2693.5 kcal
Tłuszcz
258.5 g
Błonnik
19.3 g
Tłuszcz nasycony
47 g
Węglowodany
39.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 Min
Yoghurt cheese
24 Std. 40 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 Min
Hommus
15 Min
Millet
1 Std. 40 Min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 Std.
Mushroom risotto
30 Min
Orange Campari marmalade
1 Std. 35 Min
Gwinganna nut and seed bread
3 Std. 25 Min
Pulled BBQ jackfruit
25 Min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 Min
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40 Min