Urządzenia i Akcesoria
Carrot top pesto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
490 g
Składniki
-
baby carrot tops only (approx. 30 g)1 bunch
-
water to soak
-
pepitas80 g
-
almonds or nuts of choice100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra to cover150 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
lemon juice only, to taste½
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 490 g
Sód
1124.1 mg
Białko
75.2 g
Kalorie
11269.4 kJ /
2693.5 kcal
Tłuszcz
258.5 g
Błonnik
19.3 g
Tłuszcz nasycony
47 g
Węglowodany
39.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cranberry and rosemary chutney
40 min
Celery leaf gremolata
5 min
Espresso "baked" beans
35 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 godz. 50 min
Walnut and spinach pesto
5 min
Pickled vegetables
745 godz.
Hommus
15 min
Apple sauce
20 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8 godz. 15 min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min
Basil oil
10 min