
Urządzenia i Akcesoria
Colcannon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water1000 g
-
salt1 ½ tsp
-
potatoes cut into pieces (2 cm - see Tips)500 g
-
Savoy cabbage finely shredded250 g
-
fennel seeds (optional)1 tsp
-
leek white part only, cut into thin slices (3 mm)1
-
milk80 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
salted butter30 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
sour cream to serve
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
250.5 kcal /
1052.1 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
15.4 g
Węglowodany
20.1 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Sód
932.1 mg