Urządzenia i Akcesoria
Colcannon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water1000 g
-
salt1 ½ tsp
-
potatoes cut into pieces (2 cm - see Tips)500 g
-
Savoy cabbage finely shredded250 g
-
fennel seeds (optional)1 tsp
-
leek white part only, cut into thin slices (3 mm)1
-
milk80 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
salted butter30 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
sour cream to serve
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
932.1 mg
Białko
6 g
Kalorie
1052.1 kJ /
250.5 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Węglowodany
20.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Quick beetroot relish
40 min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 godz. 15 min
Cornish pasties
2 godz.
Spicy cauliflower soup
20 min
Freekeh and broad bean salad
2 godz. 30 min
Baharat spice mix
5 min
Shichimi togarashi oysters
1 godz. 10 min
Prawn balls with pickled vegetables
1 godz. 15 min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 min
Apple and cucumber relish
10 min
Indian spiced sweet potato soup
25 min