Urządzenia i Akcesoria
Broad bean bruschetta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
water1000 g
-
frozen broad beans thawed500 g
-
frozen green peas50 g
-
garlic cloves2
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters2
-
pimento stuffed olives10
-
lemon juice (approx. ½ lemon)2 tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
sourdough bread loaf cut into slices (2 cm thick) and toasted1
-
feta cheese crumbled100 g
-
extra virgin olive oil for garnishing (optional)1 tbsp
-
lemon zest only, no white pith, for garnishing (optional)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1392.4 mg
Białko
34.7 g
Kalorie
2753.5 kJ /
655.5 kcal
Tłuszcz
18.7 g
Błonnik
15.5 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
78.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fresh fennel salad
10 min
Greek Fava dip
50 min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1 godz. 45 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 min
Sunny gazpacho
25 min
Broccoli mustard pasties
1 godz. 55 min
Spinach and feta galette
1 godz. 50 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Risotto verde
45 min