Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1000 g water
- 500 g frozen broad beans, thawed
- 50 g frozen green peas
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 10 pimento stuffed olives
- 2 tsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 sourdough bread loaf, cut into slices (2 cm thick) and toasted
- 100 g feta cheese, crumbled
- 1 tbsp extra virgin olive oil, for garnishing (optional)
- 1 lemon, zest only, no white pith, for garnishing (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2753.5 kJ / 655.5 kcal
- Białko
- 34.7 g
- Węglowodany
- 78.9 g
- Tłuszcz
- 18.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.8 g
- Błonnik
- 15.5 g
- Sód
- 1392.4 mg
Alternatywne przepisy
Carrot and coriander soup
30 min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Sun-dried tomato tartare
15min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5 min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Guacamole with mango
10min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min
Broccoli soup with sage oil
30 min