Urządzenia i Akcesoria
Broad bean bruschetta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
water1000 g
-
frozen broad beans thawed500 g
-
frozen green peas50 g
-
garlic cloves2
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters2
-
pimento stuffed olives10
-
lemon juice (approx. ½ lemon)2 tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
sourdough bread loaf cut into slices (2 cm thick) and toasted1
-
feta cheese crumbled100 g
-
extra virgin olive oil for garnishing (optional)1 tbsp
-
lemon zest only, no white pith, for garnishing (optional)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1392.4 mg
Białko
34.7 g
Kalorie
2753.5 kJ /
655.5 kcal
Tłuszcz
18.7 g
Błonnik
15.5 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
78.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Asian cucumber salad
10 min
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11 godz. 30 min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1 godz.
Crispy bread with tapenade
45 min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Champagne poached chicken terrine
1 godz. 30 min
Chicken Waldorf salad
40 min
Miso coleslaw
20 min
Sweetcorn and black rice salad
1 godz.
White bean dip with chimichurri
15 min
Healthy biscuits
35 min