![Broad bean bruschetta Broad bean bruschetta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C00D11F2-C335-4956-B245-842EFF2ACC16/Derivates/F9A3C4A3-04EE-4971-A712-2E477BE2D046.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1000 g water
- 500 g frozen broad beans, thawed
- 50 g frozen green peas
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 10 pimento stuffed olives
- 2 tsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 sourdough bread loaf, cut into slices (2 cm thick) and toasted
- 100 g feta cheese, crumbled
- 1 tbsp extra virgin olive oil, for garnishing (optional)
- 1 lemon, zest only, no white pith, for garnishing (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2753.5 kJ / 655.5 kcal
- Białko
- 34.7 g
- Węglowodany
- 78.9 g
- Tłuszcz
- 18.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.8 g
- Błonnik
- 15.5 g
- Sód
- 1392.4 mg
Alternatywne przepisy
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 Min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Kvass fermented beetroot salad
168sa 15 dk
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Zucchini tortillas with falafel
25h 30 min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16hod. 20min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1hod.
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1hod.
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1hod. 35min
Savoury crêpes
45 Min