Urządzenia i Akcesoria
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
12 portions
Składniki
Spiced cauliflower
-
cumin seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
fennel seeds½ tsp
-
paprika¾ tsp
-
chilli powder to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste
-
cauliflower cut into florets750 g
-
extra virgin olive oil to taste1 tbsp
Whipped feta
-
feta cheese75 g
-
ricotta100 g
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
fresh flat-leaf parsley chopped, to serve
-
toasted pine nuts3 tbsp
-
cayenne pepper to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
86.9 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
333.3 kJ /
79.7 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Brak ocen
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 min
Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce
2 godz. 40 min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Zhoug (Diabetes)
10 min
Super green pasta (Darren Robertson)
30 min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
20 min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.