Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb and ginger gin fizz
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 336 godz. 10 min
4 glasses
Składniki
Rhubarb and ginger infused gin
-
rhubarb (approx. 2-3 stalks), trimmed and cut into pieces (3-4 cm)200 g
-
piece fresh ginger cut into pieces10 cm
-
gin of choice (see Tips)700 g
Rhubarb and ginger gin fizz
-
frozen strawberries150 g
-
ginger beer (cold)250 g
-
ice to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 glass
Sód
12.8 mg
Białko
0.4 g
Kalorie
351.5 kJ /
83.7 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
7.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Pear and ginger paste
26 godz. 25 min
Brandy snaps
30 min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 godz. 25 min
Parsnip and bean mash
25 min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 godz. 50 min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29 godz. 50 min
Raspberry-infused vinegar
73 godz. 10 min
Orange and passionfruit Eton mess
2 godz. 50 min
Gingerbread ice cream
10 godz. 20 min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9 godz. 50 min
Plum and raspberry chia puddings
2 godz. 30 min