Urządzenia i Akcesoria
Pea and lettuce soup with scallops
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
Dill oil
-
fresh dill leaves only (approx. 60 g)12 sprigs
-
grapeseed oil200 g
Soup
-
eschalots2
-
leek white part only, cut into pieces1
-
cos lettuce cut into pieces120 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
unsalted butter50 g
-
salt to taste
-
fresh ground black pepper to taste
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
frozen peas600 g
-
olive oil60 g
Scallops
-
olive oil1 tbsp
-
scallops roe removed24
-
salt to season
-
fresh ground black pepper to season
-
fresh dill for garnishing, finely chopped3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
220 mg
Białko
10.6 g
Kalorie
1310.5 kJ /
312 kcal
Tłuszcz
25.7 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
8.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried carrot and ginger soup
40min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Pineapple parcels
1h
Cucumber soup with prawn skewers
Pas d’évaluation
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10min
Gwinganna mushroom pâté
20min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min