Urządzenia i Akcesoria
Pea and lettuce soup with scallops
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
Dill oil
-
fresh dill leaves only (approx. 60 g)12 sprigs
-
grapeseed oil200 g
Soup
-
eschalots2
-
leek white part only, cut into pieces1
-
cos lettuce cut into pieces120 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
unsalted butter50 g
-
salt to taste
-
fresh ground black pepper to taste
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
frozen peas600 g
-
olive oil60 g
Scallops
-
olive oil1 tbsp
-
scallops roe removed24
-
salt to season
-
fresh ground black pepper to season
-
fresh dill for garnishing, finely chopped3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
220 mg
Białko
10.6 g
Kalorie
1310.5 kJ /
312 kcal
Tłuszcz
25.7 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
8.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli soup with sage oil
30 min
Carrot and coriander soup
30 min
Cucumber soup
25 min
Ratatouille
40 min
Zucchini soup
25 min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 godz. 40 min
Apples with cider sabayon sauce
40 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2 godz. 10 min
Fermented beetroot and apple salsa
72 godz.
Curried carrot and ginger soup
40 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min