Urządzenia i Akcesoria
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
24 pieces
Składniki
-
fresh Swiss brown mushrooms24
-
olive oil plus extra for brushing20 g
-
manchego cheese rind removed and cut into pieces (3 cm), or cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)130 g
-
day old bread torn into pieces1 slice
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters2
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
ground cayenne pepper2 pinches
-
dried oregano2 tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
53.8 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
145 kJ /
34.5 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Frozen mojito cheesecake
24 godz. 25 min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Guacamole
10 min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1 godz. 35 min
Apricot yoghurt dip with curry
10 min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Broad bean bruschetta
30 min
Baked spinach and feta mushrooms
35 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.
Smashed pea and bean dip
30 min