Urządzenia i Akcesoria
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
24 pieces
Składniki
-
fresh Swiss brown mushrooms24
-
olive oil plus extra for brushing20 g
-
manchego cheese rind removed and cut into pieces (3 cm), or cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)130 g
-
day old bread torn into pieces1 slice
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters2
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
ground cayenne pepper2 pinches
-
dried oregano2 tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
53.8 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
145 kJ /
34.5 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and smoked salmon dip
55 min
Oysters with lime granita
5 min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Prawn salad with horseradish cream
1 godz.
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Wasabi mayonnaise
10 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Tiropita (Greek cheese pie)
1 godz. 10 min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 min
Risotto verde
45 min