Urządzenia i Akcesoria
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
24 pieces
Składniki
-
fresh Swiss brown mushrooms24
-
olive oil plus extra for brushing20 g
-
manchego cheese rind removed and cut into pieces (3 cm), or cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)130 g
-
day old bread torn into pieces1 slice
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters2
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
ground cayenne pepper2 pinches
-
dried oregano2 tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
53.8 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
145 kJ /
34.5 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Guacamole
10 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Hash browns with chive cottage cheese
1 godz. 15 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Mixed berry clafoutis
40 min
Carrot, feta and mint salad
40 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Apple, leek and sage sauce
15 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Fresh fennel salad
10 min