Urządzenia i Akcesoria
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
24 pieces
Składniki
-
fresh Swiss brown mushrooms24
-
olive oil plus extra for brushing20 g
-
manchego cheese rind removed and cut into pieces (3 cm), or cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)130 g
-
day old bread torn into pieces1 slice
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters2
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
ground cayenne pepper2 pinches
-
dried oregano2 tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
53.8 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
145 kJ /
34.5 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Beetroot salad with raita dressing
35 min
Spiced apple liqueur
168 godz. 10 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1 godz. 20 min
Brandy cream
15 min
Meatballs with Romesco sauce
1 godz. 40 min
Mixed tomato and labne salad
24 godz. 20 min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min