Urządzenia i Akcesoria
Quick herb paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
180 g
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to cover100 g
-
mixed fresh herbs (see Tips)60 g
-
fresh long green chilli deseeded if preferred and cut into pieces1
-
sea salt1 tsp
-
garlic clove1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 180 g
Sód
1920 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
4485.5 kJ /
1072.1 kcal
Tłuszcz
103.5 g
Błonnik
22.9 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
43.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Thirty second whole orange cake
1 godz. 15 min
Carrot and swede mash
25 min
Custard
10 min
Vegetable stock paste
30 min
Strawberry jam
55 min
Spiced pear jam and chorizo
1 godz. 35 min
Christmas bakewell slice
1 godz. 20 min
Protein-packed paleo loaf
1 godz. 10 min
CADA (4 ingredient muesli)
10 min