Urządzenia i Akcesoria
Quick herb paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
180 g
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to cover100 g
-
mixed fresh herbs (see Tips)60 g
-
fresh long green chilli deseeded if preferred and cut into pieces1
-
sea salt1 tsp
-
garlic clove1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 180 g
Sód
1920 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
4485.5 kJ /
1072.1 kcal
Tłuszcz
103.5 g
Błonnik
22.9 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
43.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5 min
Cooking beetroot and corn
40 min
Custard
10 min
Savoury potato and onion bake
1 godz. 30 min
Rich tomato relish
2 godz. 15 min
Homemade Custard
15 min
Natural yoghurt (Varoma method)
13 godz.
Brown rice
50 min