Wersje kompatybilne
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de cebolla en trozos
- 80 g de mantequilla
- 600 g de peras conferencia (peladas, sin semillas y troceadas)
- 2 vainas de vainilla (abiertas por la mitad longitudinalmente y raspadas)
- 100 g de vino Pedro Ximénez
- 2000 g de sal gorda
- 2 magrets de pato
- 500 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1389 kJ / 332 kcal
- Białko
- 27.32 g
- Węglowodany
- 12.56 g
- Tłuszcz
- 19.2 g
- Błonnik
- 3.19 g
Alternatywne przepisy
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Magret de pato con salsa de soja y mirin (HESTAN CUE)
30min
Sopa de galets rellenos de foie
1 Std. 45 Min
Bittertonic
10min
Opereta del mar al cava con croquetones de patata
2 Std.
Vichyssoise
2h 20 min
Cochinillo con chucrut y salsa de mandarina
27 Std. 30 Min
Magrets de pato con peras
1小时
Mejillones al curry
30min
Magret de pato en papillote con salsa de naranja (Magret de canard en papillote, sauce à l'orange)
2小时 15 分钟
Crema reina de ave y quenelles de parmesano
1小时
Steak tartare
30min