Farrotto taccole e prosciutto crudo
TM6 TM5

Farrotto taccole e prosciutto crudo

4.6 (9 ocen)

Składniki

  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di cipolla rossa a listarelle
  • 250 g di taccole fresche a tocchetti (2 cm)
  • 300 g di farro perlato (cottura 25minuti)
  • 650 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 4 fette di prosciutto crudo

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1729.5 kJ / 413.5 kcal
Białko
15.7 g
Węglowodany
53.3 g
Tłuszcz
16.8 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Błonnik
7.2 g
Sód
784.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy