Farrotto taccole e prosciutto crudo

Farrotto taccole e prosciutto crudo

4.5 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di cipolla rossa a listarelle
    100 g
  • di taccole fresche a tocchetti (2 cm)
    250 g
  • di farro perlato (cottura 25minuti)
    300 g
  • di acqua
    650 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di prosciutto crudo
    4 fette

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 413.5 kcal / 1729.5 kJ
Białko 15.7 g
Tłuszcz 16.8 g
Węglowodany 53.3 g
Błonnik 7.2 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Sód 784.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...