Salmone con salsa ai porri e piselli
TM6

Salmone con salsa ai porri e piselli

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 600 g di filetto di salmone fresco
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 4 - 5 pizzichi di pepe nero macinato
  • 10 g di foglie di prezzemolo fresco
  • 300 g di porri, a metà in lunghezza, a fette (5 mm)
  • 200 g di zucchine a fette (1 cm)
  • 60 g di acqua
  • 150 g di piselli verdi, freschi o surgelati
  • 180 g di mascarpone

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2847.7 kJ / 680.6 kcal
Białko
53.4 g
Węglowodany
25.1 g
Tłuszcz
41.9 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Błonnik
4.6 g
Sód
2696.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy