Salmone con salsa ai porri e piselli

Salmone con salsa ai porri e piselli

4.3 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • di filetto di salmone fresco
    600 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    4 - 5 pizzichi
  • di foglie di prezzemolo fresco
    10 g
  • di porri a metà in lunghezza, a fette (5 mm)
    300 g
  • di zucchine a fette (1 cm)
    200 g
  • di acqua
    60 g
  • di piselli verdi, freschi o surgelati
    150 g
  • di mascarpone
    180 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 680.6 kcal / 2847.7 kJ
Białko 53.4 g
Tłuszcz 41.9 g
Węglowodany 25.1 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 13.5 g
Sód 2696.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...