Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Condimento
- 6 - 8 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 pomodorini a metà
Salmone e quinoa
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di chicchi di quinoa
- 800 g di filetti di salmone fresco senza pelle e senza lische (4 tranci)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2648.3 kJ / 633 kcal
- Białko
- 44.5 g
- Węglowodany
- 35.5 g
- Tłuszcz
- 34.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 691.3 mg
Alternatywne przepisy
Insalata di farro vegetariana
1sa 30 dk
Cous cous di verdure con branzino
30 Min
Orzo con pomodorini, ceci e zucchine
35 dk
Merluzzo al cartoccio con fave e grano saraceno
40 Min
Spiedini di salmone, riso basmati e insalata di asparagi
35 dk
Insalata di orzo con pesto e gamberetti
30 Min
Insalata di salmone e gamberi rossi con pesto di basilico
1sa
Insalata di grano saraceno con peperoni e Feta
50 dk
Insalata di bulgur, salmone e zucchine (Modalità Cuoci riso)
40 Min
Farro al pesto e fagiolini
30 Min
Tabulè di quinoa e tonno
40 Min
Farro pomodorini e gamberi con pesto di prezzemolo (Modalità Cuoci riso)
30 Min