Farro, involtini di branzino e cavoletti di Bruxelles

Farro, involtini di branzino e cavoletti di Bruxelles

4.0 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

Involtini di branzino e cavoletti di Bruxelles
  • di fette di pane raffermo a pezzi
    200 g
  • spicchio di aglio
    2
  • di acciughe sott'olio
    2 filetti
  • di pinoli
    30 g
  • di menta fresca le foglioline
    5 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe bianco macinato
    2 pizzichi
  • di olio extravergine di oliva
    85 g
  • filetti di branzino
    4
  • di cavoletti di Bruxelles a metà
    400 g
  • di fagiolini verdi freschi a tocchetti
    200 g
Farro
  • di acqua
    700 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di farro perlato sciacquato
    300 g
  • foglie di basilico fresche a pezzi
    6

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 763.5 kcal / 3195 kJ
Białko 41.5 g
Tłuszcz 30.5 g
Węglowodany 86.1 g
Błonnik 13.8 g
Tłuszcz nasycony 4.4 g
Sód 978.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...