![Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup) Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DE1752E4-0B71-4F56-8D65-8DE586E0B930/Derivates/E501E84F-FD9A-40D9-AC4A-B6ECC7AB4882.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 6 cm piece fresh ginger, peeled and cut into slices
- 2 star anise
- 1 cinnamon quill
- 1 tsp mixed peppercorns
- 1 tsp coriander seeds
- 1 tsp fennel seeds
- 450 g beef bones, cut into pieces (see Tips)
- 1400 g water
- 80 g fish sauce
- 1 tbsp lime juice (approx. 1 lime)
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground white pepper
- 300 - 350 g flat rice stick noodles (approx. 6 mm wide)
- boiling water, for soaking
- 300 - 350 g beef fillet steaks, partially frozen, cut into thin slices (approx. 3 mm thickness)
- 2 - 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices diagonally, to serve
- 8 - 10 sprigs fresh coriander, leaves only, to serve
- 6 - 8 sprigs fresh mint, leaves only, to serve
- 2 sprigs fresh Thai basil, leaves only, to serve
- 100 g fresh bean sprouts, to serve
- 1 - 2 fresh long red chillies, deseeded if preferred and cut into thin slices, to serve
- 1 - 2 limes, cut into cheeks, to serve
- 30 - 50 g soy sauce, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 745.4 kJ / 177.5 kcal
- Białko
- 16.7 g
- Węglowodany
- 15.1 g
- Tłuszcz
- 4.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 1756.8 mg
Alternatywne przepisy
Curry laksa
45 Min
Wonton soup
1 Std.
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24h 55 phút
Asian-style mussels
30 Min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 Min
Vietnamese Beef Pho
1 Std. 45 Min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 Std. 35 Min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 Min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 Min
Sambal kacang (peanut sauce)
35 min
Vietnamese mixed meat pho
1 Std. 50 Min
Pork belly ramen
4h 10 min