Wersje kompatybilne
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g chicken thigh fillets
- 10 g light soy sauce
- ¼ tsp ground white pepper
- 3 eggs
- 1560 g water
- 1 ½ tsp sea salt
- 50 g fresh ginger
- 10 g garlic cloves
- 30 g vegetable oil
- 300 g long grain white rice
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 pandan leaves (see Tips)
- 50 g onion
- 70 g potato, cut into cubes (1 cm)
- 70 g tomato, cut into wedges
- 120 g carrot, cut into cubes (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2444.4 kJ / 584.2 kcal
- Białko
- 35.2 g
- Węglowodany
- 71 g
- Tłuszcz
- 16.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 1008.2 mg
Alternatywne przepisy
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
All-in-one chicken congee
35 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 Min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min
Chicken Porridge
1 Std. 10 Min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Pad kra pow
45 Min