
Urządzenia i Akcesoria
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
chicken thigh fillets500 g
-
light soy sauce10 g
-
ground white pepper¼ tsp
-
eggs3
-
water1560 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
fresh ginger50 g
-
garlic cloves10 g
-
vegetable oil30 g
-
long grain white rice300 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
pandan leaves (see Tips)2
-
onion50 g
-
potato cut into cubes (1 cm)70 g
-
tomato cut into wedges70 g
-
carrot cut into cubes (1 cm)120 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
584.2 kcal /
2444.4 kJ
Białko
35.2 g
Tłuszcz
16.4 g
Węglowodany
71 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Sód
1008.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Crispy Ikan Bilis
40 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10 min
Pad kra pow
45 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min
Chicken Porridge
1 godz. 10 min