Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
TM6 TM5 TM31

Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg

4.1 (56 ocen)

Składniki

  • 500 g chicken thigh fillets
  • 10 g light soy sauce
  • ¼ tsp ground white pepper
  • 3 eggs
  • 1560 g water
  • 1 ½ tsp sea salt
  • 50 g fresh ginger
  • 10 g garlic cloves
  • 30 g vegetable oil
  • 300 g long grain white rice
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 2 pandan leaves (see Tips)
  • 50 g onion
  • 70 g potato, cut into cubes (1 cm)
  • 70 g tomato, cut into wedges
  • 120 g carrot, cut into cubes (1 cm)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2444.4 kJ / 584.2 kcal
Białko
35.2 g
Węglowodany
71 g
Tłuszcz
16.4 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Błonnik
2.1 g
Sód
1008.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy