Urządzenia i Akcesoria
Wonton soup
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Wontons
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
spring onion/shallot white part only1
-
fresh long red chilli deseeded if preferred and cut into halves (optional)½ - 1
-
fresh coriander leaves, stems and roots, cut into thirds (see Tips)1 sprig
-
pork mince broken into pieces120 g
-
peeled raw prawns120 g
-
egg separated1
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
peanut oil for greasing
-
wonton wrappers20 - 30
Broth
-
dried shiitake mushrooms20 g
-
boiling water for soaking
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
spring onions/shallots white part only2
-
peanut oil1 tbsp
-
water1100 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
fish sauce1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
bok choy thinly sliced140 g
-
canned bamboo shoots drained35 g
-
fresh long red chilli sliced, for garnishing (optional)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1591.9 mg
Białko
21 g
Kalorie
1484.9 kJ /
353.6 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
30.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork san choy bau
25 min
Chicken stock paste
45 min
Wonton soup (pork)
45 min
Chicken banh mi
4 godz. 35 min
Brazilian cheese puffs
20 min
Curry laksa
45 min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 godz. 35 min
Sambal oelek
20 min
Pork and prawn dumplings
55 min
Cha gio (spring rolls)
55 min
Vietnamese mixed meat pho
1 godz. 50 min
Asian-style pork noodles
1 godz.