Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g beef fillet, partially frozen, then cut into thin slices
- 1 tsp cornflour, plus 1 teaspoon extra
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 20 g vegetable oil
- 1 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 80 g fresh king oyster mushrooms, cut into matchsticks
- 150 g silken tofu, cut into thin strips
- 600 g water, plus 2 tablesoons extra
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tip)
- 3 egg whites
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 10 sprigs fresh coriander, roughly chopped, plus extra for garnishing
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ground white pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 604.4 kJ / 143.9 kcal
- Białko
- 13.4 g
- Węglowodany
- 4.3 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 949.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 Std. 15 Min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 Std. 20 Min
Yu wan tang (fish ball soup)
40 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Fragrant whole barbecued fish
2 Std. 50 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min
Tom kha prawns
25min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30 min
Coconut fish curry
1h 10min