Urządzenia i Akcesoria
Miso chicken noodle soup (gut health)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
dried soba noodles (see Tips)200 g
-
fresh ginger20 g
-
liquid chicken stock or bone broth (see Tips)1000 g
-
tamari40 g
-
shiro (white) miso paste50 g
-
chicken tenderloins cut into halves500 g
-
savoy cabbage leaves cut into thin slices (see Tips)200 - 300 g
-
Asian greens of choice, cut into pieces (2 cm)1 bunch
-
toasted sesame seeds for sprinkling
-
fresh enoki mushrooms100 g
-
fresh shiitake mushrooms finely sliced8
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1823.5 mg
Białko
41.7 g
Kalorie
1769.7 kJ /
421.4 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
40.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min
Fattoush with grilled haloumi
5 godz.
Teriyaki salmon bowl
1 godz. 15 min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 min
Miso salmon broth
40 min
Lentil bolognese
30 min
Soba noodle and tofu salad
35 min
Soba noodle mee goreng
40 min