Urządzenia i Akcesoria
Miso chicken noodle soup (gut health)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
dried soba noodles (see Tips)200 g
-
fresh ginger20 g
-
liquid chicken stock or bone broth (see Tips)1000 g
-
tamari40 g
-
shiro (white) miso paste50 g
-
chicken tenderloins cut into halves500 g
-
savoy cabbage leaves cut into thin slices (see Tips)200 - 300 g
-
Asian greens of choice, cut into pieces (2 cm)1 bunch
-
toasted sesame seeds for sprinkling
-
fresh enoki mushrooms100 g
-
fresh shiitake mushrooms finely sliced8
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1823.5 mg
Białko
41.7 g
Kalorie
1769.7 kJ /
421.4 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
40.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 godz.
Japanese ramen noodle soup
1 godz. 50 min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 min
Yasai miso ramen
35 min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 min
Asian beef salad with peanut dressing
30 min
Miso salmon broth
40 min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Asian cucumber salad
10 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Teriyaki salmon bowl
1 godz. 15 min