Miso chicken noodle soup (gut health)
TM6 TM5 TM31

Miso chicken noodle soup (gut health)

4.6 (149 ocen)

Składniki

  • 200 g dried noodles of choice (see Tips)
  • 20 g fresh ginger
  • 1000 g liquid chicken stock or bone broth (see Tips)
  • 50 g shiro (white) miso paste
  • 40 g tamari
  • 500 g chicken tenderloins, cut into halves
  • 200 - 300 g savoy cabbage leaves, cut into thin slices (see Tips)
  • 1 bunch Asian greens of choice, cut into pieces (2 cm)
  • 8 fresh shiitake mushrooms, finely sliced
  • 100 g fresh enoki mushrooms
  • toasted sesame seeds, for sprinkling
  • 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1769.7 kJ / 421.4 kcal
Białko
41.7 g
Węglowodany
40.2 g
Tłuszcz
8 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Błonnik
7.5 g
Sód
1823.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy