Chinese greens with XO sauce
TM6 TM5 TM31

Chinese greens with XO sauce

4.5 (6 ocen)

Składniki

XO sauce

  • 40 g dried scallops (see Tips)
  • 150 g boiling water
  • 200 g peanut oil
  • 4 dried red chillies
  • 60 g dried shrimp
  • 80 g eschalots
  • 60 g garlic cloves
  • 40 g piece fresh ginger, peeled and cut into slices (1 cm)
  • 100 g smoked bacon, cut into pieces (1 cm)
  • 6 long red chillies, deseeded
  • 1 fresh bird's eye chilli, deseeded if desired
  • 40 g light soy sauce
  • 40 g Shaoxing wine
  • 1 tbsp brown sugar

Asian greens

  • 100 g snow peas
  • 100 g frozen green peas
  • 500 g water
  • 2 baby bok choy, leaves separated
  • 6 stalks broccolini, cut into halves lengthways
  • 1 gai choy, leaves separated (8 leaves)
  • 3 spring onions/shallots, cut into slices, for garnishing
  • 2 long red chillies, cut into slices, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
1367 kJ / 325.4 kcal
Białko
6.7 g
Węglowodany
12.9 g
Tłuszcz
26.5 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Błonnik
6.7 g
Sód
923.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy