Urządzenia i Akcesoria
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
oil1 tsp
-
fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices1 - 2
-
Chicken stock paste (see Tip)2 tsp
-
water600 g
-
coconut milk400 g
-
chicken thigh fillet cut into strips (1 x 6 cm)450 g
-
fish sauce2 tbsp
-
lemongrass white part only, cut into halves1 stalk
-
raw sugar1 tsp
-
fresh kaffir lime leaves4
-
lime juice2 tbsp
-
fresh coriander leaves only, for garnishing3 - 4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
982.4 mg
Białko
15.1 g
Kalorie
972.5 kJ /
231.5 kcal
Tłuszcz
17.8 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tom kha prawns
25min.
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min.
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40min.
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1hod. 40min.
Peking-style duck pancakes
8hod. 50min.
Larb (spicy minced chicken salad)
40min.
Sambal oelek
20min.
Ayam kapitan (chicken curry)
45min.
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50min.
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2hod. 45min.
Prawn and chicken laksa
40min.
Thai Steamed Fish With Lime
30min.