Urządzenia i Akcesoria
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
oil1 tsp
-
fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices1 - 2
-
Chicken stock paste (see Tip)2 tsp
-
water600 g
-
coconut milk400 g
-
chicken thigh fillet cut into strips (1 x 6 cm)450 g
-
fish sauce2 tbsp
-
lemongrass white part only, cut into halves1 stalk
-
raw sugar1 tsp
-
fresh kaffir lime leaves4
-
lime juice2 tbsp
-
fresh coriander leaves only, for garnishing3 - 4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
982.4 mg
Białko
15.1 g
Kalorie
972.5 kJ /
231.5 kcal
Tłuszcz
17.8 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Soy Sauce Chicken
30 Min
Thai red curry paste
10 Min
Beef rendang
6 Std. 20 Min
Tom kha prawns
25 Min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 Std. 15 Min
Thai Green Curry Chicken
30 Min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 Min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 Std. 40 Min
Gado gado
1 Std.
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 Std.
Sambal udang (Skinnymixers)
50 Min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 Min