Urządzenia i Akcesoria
Asian-style mussels
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
Curry powder
-
whole black peppercorns1 tbsp
-
coriander seeds2 ½ tbsp
-
cumin seeds1 tbsp
-
ground turmeric2 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
dried chillies5
-
rock salt1 tbsp
-
granulated garlic2 tsp
-
cardamom pods (see Tips)4
Mussels
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic clove1
-
fresh kaffir lime leaves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
palm sugar grated (approx. 1 cm cube)1 tsp
-
fresh coriander roots and stalks for broth, leaves reserved to garnish8 - 10 sprigs
-
fresh long red chilli deseeded if preferred (optional)½ - 1
-
curry powder2 tsp
-
peanut oil20 g
-
coconut milk400 g
-
water100 g
-
capsicum deseeded and cut into pieces (1 - 2 cm)1
-
fresh mussels cleaned and debearded1000 g
-
fish sauce1 tsp
-
lime juice (approx. 1 lime)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4535.9 mg
Białko
68.7 g
Kalorie
4295.8 kJ /
1026.7 kcal
Tłuszcz
51.4 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
31.8 g
Węglowodany
52.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn and chicken laksa
40 min
Mussels in coconut milk
25 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Beef rendang
6 godz. 20 min
Hot and sour prawn soup
45 min
Prawn salad with horseradish cream
1 godz.
Master stock chicken
1 godz. 30 min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 godz. 40 min
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
Sambal oelek
20 min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min
Curry laksa
45 min