Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 1 c. à soupe de miel de châtaigner
- 40 g de farine T55
- 1 pincée de sel
- 50 g de poudre d'amande
- 90 g de sucre glace
- 3 blancs d'œufs
- 1 c. à café d'eau de fleur d'oranger
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 423 kJ / 102 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse au chocolat aux crêpes dentelle
4 Std. 20 Min
Gâteau moelleux, façon quatre-quarts
55min
Fondant au chocolat
40min
Tarte amandine aux poires
2 godz. 30 min
Cookies aux pépites de chocolat
25min
Gâteau aux pommes
1 godz.
Flan pâtissier à la vanille
3 Std. 30 Min
Chouquettes du goûter
35min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Gâteau moelleux au chocolat
40min
Flan sans pâte
6h
Crumble pommes-framboises
50min