Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 1 c. à soupe de miel de châtaigner
- 40 g de farine T55
- 1 pincée de sel
- 50 g de poudre d'amande
- 90 g de sucre glace
- 3 blancs d'œufs
- 1 c. à café d'eau de fleur d'oranger
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 423 kJ / 102 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Brioche extra crémeuse
2 godz. 15 min
Brioche extra moelleuse
3h 45min
Financiers à la framboise
25min
Flan sans pâte
6 Std.
Rochers coco
20 Min
Chouquettes du goûter
35min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3h 45min
Flan pâtissier à la vanille
3 Std. 30 Min
Gâteau fondant aux pommes tout simple
50 min
Cookies aux pépites de chocolat
25min
Madeleines au citron
6 Std. 40 Min