Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 feuilles de gélatine alimentaire
- 1 c. à café de vanille en poudre
- 15 g de sucre de canne complet non raffiné
- 400 g de crème liquide entière
- 320 g de fruits rouges frais variés (250 g équeutés et en morceaux, et 70 g pour la finition)
- 35 g de sirop d'agave
- 1 c. à soupe de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 820 kJ / 199 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 19 g
Alternatywne przepisy
Pannacotta
5h 50min
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Feuilleté chantilly et fraise
1h 30min
Pannacotta à la cerise
3u. 30min
Riz au lait au coulis de framboises
50 min
Macarons cacao, ganache au chocolat blanc
3u. 30min
Tiramisu aux framboises
3h 20 min
Crème brûlée à la vanille
3h 45min
Tarte aux framboises
1h 20 min
Pannacotta aux myrtilles
4 Std. 30 Min
Tiramisu aux fraises
4 Std. 30 Min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3u. 30min