Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 feuilles de gélatine alimentaire
- 1 c. à café de vanille en poudre
- 15 g de sucre de canne complet non raffiné
- 400 g de crème liquide entière
- 320 g de fruits rouges frais variés (250 g équeutés et en morceaux, et 70 g pour la finition)
- 35 g de sirop d'agave
- 1 c. à soupe de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 820 kJ / 199 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 19 g
Alternatywne przepisy
Pannacotta à la cerise
3h 30min
Pannacotta
5h 50min
Crème dessert aux speculoos
6j 20 menit
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12h
Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises
2h 30min
Cheesecake et coulis de fraises
1h 5min
Tiramisu aux framboises
3 Std. 20 Min
Pannacotta à l’orange
4h 25min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Crème brûlée à la vanille
3h 45min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3h 30min
Pannacotta aux myrtilles
4h 30min