Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 60 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue et grattée
- 300 g de mangue, en morceaux
- 30 g de cassonade
- le jus d'1/2 citron jaune
-
le zeste d'un combava, non traité
lub le zeste d'un citron vert, non traité
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2330 kJ / 557 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 38 g
Alternatywne przepisy
Pannacotta
5h 50min
Semoule au coulis de mangue
1 Std. 50 Min
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Sundae au coulis de fruits rouges
13h
Mousse coco aux fruits de la Passion
2h 40min
Pannacotta aux myrtilles
4 Std. 30 Min
Riz au lait crémeux
1 Std. 15 Min
Tiramisu citron vert et framboises
25 Min
Riz au lait au coulis de framboises
50 Min
Pannacotta aux fruits rouges
3h 25min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2 Std. 10 Min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 Std. 30 Min