Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 30 g d'amandes effilées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1327 kJ / 312 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 76 g
- Tłuszcz
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Briochettes parisiennes
4h 5 min
Longe de porc, purée de pommes de terre et salade
1h
Croissants au beurre
16h 15 min
Flan pâtissier à la vanille
3 Std. 30 Min
Tarte Tatin
1h
Financiers aux amandes
20min
Pintade farcie avec Betty
2h
Cake aux fruits confits
4 godz. 30 min
Brioche feuilletée
5h
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min
Flan pâtissier feuilleté
7h 40 min
Brioche aux pralines
8h 35min