Urządzenia i Akcesoria
Meringues aux amandes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
300 g de sucre en poudre
-
4 blancs d'œufs
-
1 pincée de sel
-
30 g d'amandes effilées
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1327 kJ /
312 kcal
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sorbet à la framboise
15 min
Brioche à la crème de whisky
3 godz. 35 min
Sauce caramel au café
45 min
Sablés d'antan
1 godz. 30 min
Minipavlovas à la crème glacée framboise
13 godz.
Sorbet framboise-poivron et langues de chat
45 min
Sablés de Pâques
1 godz. 30 min
Petites meringues aux amandes
2 godz.
Cake aux fruits confits
4 godz. 30 min
Brioche Nanterre
4 godz. 15 min
Sablés diamant vanille
1 godz.
Brioche feuilletée tressée
17 godz. 45 min