Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 30 g d'amandes effilées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1327 kJ / 312 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 76 g
- Tłuszcz
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Palets bretons à la coco
45 dk
Meringues fondantes chocolat-amande
2sa 30 dk
Baba au rhum
4sa
Cake au citron
1h 50min
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Flan pâtissier à la vanille
3h 30min
Madeleines au miel et à la fleur d’oranger
6h 25min
Chouquettes du goûter
35 dk
Brioche feuilletée tressée
17小时 45 分钟
Financiers aux amandes
20 dk
Pâte à crêpe vanillée
1 godz. 40 min
Flan pâtissier feuilleté
7 Std. 40 Min