Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 3 œufs
- 125 g de beurre ramolli, et un peu pour le moule
- farine T45, pour le plan de travail
- 1 jaune d'œuf
- 2 c. à soupe de lait
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 8979 kJ / 2151 kcal
- Białko
- 47 g
- Węglowodany
- 225 g
- Tłuszcz
- 130 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 Std.
Baguette viennoise
2h 30min
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Briochettes parisiennes
4u. 5min
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min
Gâche vendéenne
12 Std. 55 Min
Pâte à pizza italienne
2h 5min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Flan pâtissier feuilleté
7h 40min