Brioche Nanterre

Brioche Nanterre

4.7 370 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
1 pièce

Składniki

  • 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
  • 30 g de sucre en poudre
  • 5 g de sel
  • 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 3 œufs
  • 125 g de beurre ramolli, et un peu pour le moule
  • farine T45, pour le plan de travail
  • 1 jaune d'œuf
  • 2 c. à soupe de lait

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 2151 kcal / 8979 kJ
Białko 47 g
Tłuszcz 130 g
Węglowodany 225 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...