Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 375 g de lait
- 4 œufs
- 375 g de lait concentré sucré
- 100 g de noix de coco râpée
- 90 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 300 g de sucre en poudre, blanc ou roux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2467.3 kJ / 589.7 kcal
- Białko
- 12.3 g
- Węglowodany
- 91.4 g
- Tłuszcz
- 21.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.3 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 163.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riz au lait gratiné aux pommes
1 godz.
Flan pâtissier à la vanille
3h 30min
Pommes en croûte feuilletée
2 godz. 30 min
Madeleines au miel et à la fleur d’oranger
6 Std. 25 Min
Jambalaya de poulet
40min
Coulants au citron
1 godz.
Tarte au saint-nectaire
50min
Mousse de café
5 min
Gâteau fondant aux pommes tout simple
50min
Brioche extra moelleuse
3h 45min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Flan sans pâte
6 Std.