Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 375 g de lait
- 4 œufs
- 375 g de lait concentré sucré
- 100 g de noix de coco râpée
- 90 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 300 g de sucre en poudre, blanc ou roux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2467.3 kJ / 589.7 kcal
- Białko
- 12.3 g
- Węglowodany
- 91.4 g
- Tłuszcz
- 21.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.3 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 163.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème dessert aux speculoos
6 Std. 20 Min
Balwza (crème tunisienne aux noisettes)
1 Std. 25 Min
Mangue, kiwi et ananas en crumble
45min
Fondant au chocolat
40min
Far breton aux pruneaux
1 Std.
Crème dessert à la chicorée
15min
Cheesecake à la fraise
13 godz. 45 min
Fondant baulois aux pépites de caramel
8h
Flan pomme-coco
55 Min
Fondant aux deux chocolats
3h
Quatre-quarts coco-citron vert
1h 5min
Minitiramisus aux speculoos
3h 20min