Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 250 g de farine T55
- 10 g de sel
- 250 g d'eau minérale
- 350 g de beurre de tourage
- 160 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1222 kJ / 293 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 20 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Palmiers au sucre
1 Std. 10 Min
Brioche tressée de Noël
1 godz. 45 min
Coupe des îles
10 Std. 30 Min
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12h 30min
Baguette viennoise
2sa 30 dk
Tagliatelle fraîches aux cèpes
1sa
Briochettes parisiennes
4h 5min
Brioche feuilletée tressée
17小时 45 分钟
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min
Pâte à pizza italienne
2 Std. 5 Min
Brioche feuilletée
5sa
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min