Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 250 g de farine T55
- 10 g de sel
- 250 g d'eau minérale
- 350 g de beurre de tourage
- 160 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1222 kJ / 293 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 20 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brioches italiennes
3 godz. 15 min
Petits beignets chocolat et noisettes
3h 10 min
Calas de la Nouvelle-Orléans (beignets de riz)
1h
Galette des rois chocolat et café
2 Std. 45 Min
Couronne des rois espagnole
3h
Brioche tressée
14 godz. 40 min
Palets bretons à la coco
45 min
Pains au chocolat
16 Std. 10 Min
Brioche feuilletée tressée
17h 45min
Gros beignets à la compote de pommes
3h 40min
Brioche Nanterre
4h 15min
Chouquettes du goûter
35min